Back






Vet att jag varit riktigt dålig på att uppdatera den senaste veckan. Det har varit en jobbig vecka. Har haft det tufft på Hobbex, slutat på Hobbex, kännt att allt är hopplöst och bara varit nere. Nu har jag tagit nya tag! I veckan skickade min fina vän Linn iväg lite av våra saker till tryck så det är väldigt spännande. Det blir mina två första sålda tavlor! Yeay! Och nu målar jag och när jag inte måla så ritar jag på datorn. Har sån sjuk inspiration och kreativiteten flödar som bara den. Nu är jag på topp. Mjukis kläderna är på och mössan är på. Känner mig levande, känner mig som om jag skulle klara allt. Känner mig awesome! Jag kan och jag kommer visa alla att jag kan. 


PEACE: 

Orange morning

Godmorgon! 
Jag mår bra idag. Idag är det fredag och jag är precis klar med en ny skapelse. Snart bär det av till jobbet igen men det gör ingenting, jag är pepp! Så eftersom jag är på bra humör och är nöjd tänkte jag visa bilden här! 
Bilden är 40 x 40 cm. Och när jag fått igång mitt projekt så är det bara hojta till så ska vi lösa så era väggar blir klädda men mina tavlor. Hade inte det varit awesome!? 

PEACE:




breaking dawn part 2

Hemma från bion nu. Upprörd. Känslosam. Labil. Vet inte vart jag har mina känslor eller mitt huvud just nu. Är rätt trött men det får funka. Hoppas det släpper tills imorgon. Blir alltid så sjukt påverkad av filmer och så går jag där ifrån med en klump i mage, hals och huvud. Är en krånglig person med krångliga känslor. Överkänslig, lättretlig och ibland ganska awesome. Imo tycker jag det låter helt okej. Även om det är en pain in the ass nästan hela tiden. 


Detta är i alla fall en bild på något som jag börjat hålla på med nu när jag har min nya ritplatta. Inte klart men jag gillar det som fan! 



PEACE:

Överrasknings torsdag!

Hej! Idag har min man behandlat mig som en prinsessa. Och dagen är inte slut. 
Först säger han att jag inte ska planera något så jag går som ett sjukt nyfiket frågetecken hela dagen på jobbet. Sen kommer jag hem och efter en stund kommer han och ger mig en present. EN NY RITPLATTA. Damn, trodde inte mina ögon, precis vad jag behövde. Älskar honom för att känner mig så väl. Helt sjukt va underbar han är. 
Men detta va inte allt. Sen ska vi åka och äta, men innan det tar vi ut BIOBILJETTERNA till Breaking dawn part 2.. Helt sjukt. Sitter nu hemma och myser med mannen som överraskar mig hela tiden med sin kärlek. Snart ska vi dra ner och ha en anledning till massa snacks och cola. Awesome. 

PEACE:




en helt vanlig tisdag.






Hej på er! 
Har inte hunnit blogga så mycket denna veckan, har varit helt inne i mitt nya lilla projekt. Kan inte säga mycket om det men det handlar i alla fall om min konst och så lite sånt. Håller på med det så fort jag får tid och annars sover jag eller är på hobbex så det händer mycket nu! 
Igår var jag kreativ och gjorde en sak min mamma önskat från mig, den texten. Är inte helt nöjd men det blev väl okej! 
Sedan så var vi och fikade, mysigt, men är sjukt trött efter att jobbat 4 timmar. Sjukt men så är det! Hoppas det blir bättre snart! 

PEACE:

fredag eftermiddag.



@smarteyes. pojkvännen behöver nya glasögon och jag är det perfekta stödet/samrådet!

på väg till jobbet.

fredag. en arbetsvecka har jack varit på hobbex. jag gillart! hoppas det blir ett tag till i alla fall! och för en vecka sedan tog min förhoppningsvis sista cigarett. det känns otroligt konstigt men försöker hålla emot det så mycket jag bara kan! Får se hur det går. bilden är en av mina tavlor jag gjort. gillar densamma starkt! PEACE:

trött.

Är ensam idag. pojkvännen är bort tills imorgon och jag har inte en idé om hur jag ska kunna somna. jag har i alla fall tagit kort på hälften av alla mina tavlor så ska se vad jag ska göra med dom. den på bilen är iaf en av dom. ska försöka sova nu.PEACE:

Nov. 14, 2012


inspirerad?




Känns som jag nått min vägg. Jag kommer hem och gör ingenting förutom kolla Castle. Jag ritar inte, målar inte och det känns som jag tappat det. Som om jag borde låta de som kan de göra det istället. Jag känner mig oinspirerad men ändå inspirerad, känner mig helt idé lös. 
Så såg jag denna bilden på en inspirerande människas facebook (Navid Modiri). Jag tänkte ta tag i saker och å något gjort så jag kan vara stolt och kreativ igen. Men jag kommer aldrig till skott. Praktik 4 timmar om dagen och jag är slut. Kollar på papprerna av de nya projektet jag tänker starta men det blir inte mer än en blick och en suck som säger allt. Jag vill inte förlora det enda jag kan. Fast, är det det enda jag kan? 

PEACE:

första dagen.

Första dagen som halv knegare på hobbex! Haft riktigt roligt. Hur skulle man inte kunna ha hur kul som helst i en affär med massvis med "leksaker", barnet innom mig kom fram och ville ha allt. Allt från en snö-kickboard till en radiostyrd bil. Sen blev det inte sämre när jag fick reda på att jag skulle fixa julpynt!! Klä en gran, sätt upp slingor osv! helt underbart och vill bara mer än gärna att julen kommer. En inspirerande men stressig tid, där alla tror att det handlar om gåvor, men det handlar att man vrider och vänder på sig så man ska kunna träffa all familj och vänner. Det är awesome, sen är gåvorna bara ett plus. Sjukt mysigt, så nu i veckan hoppas jag kunna bomba mitt och min pojkes kryp in med julpynt, får se vad han tycker om det! 

PEACE:

söndag

söndagen håller på att ta slut. Imorgon är det en ny dag som kommer innehålla något nytt och spännande, min fösta praktik dag. Får se hur det går.. har planer och tankar på något större men detta blir min start. Så godnatt mina vänner, sleep tight.

PEACE:

i miss my pen

Precis kollat klart på så mycket bättre. Är kär i Miss Li. Sån skön chey med sån talang, det är få förunnat.  Jag blir så inspirerad och så lycklig av hennes musik. Känner så mycket och vill så mycket, men det är något som håller mina händer bundna. Tråkigt men sant. Jag kan inte rita pga min long gone penna till ritplattan. Har inte några pengar för tillfället att skaffa en ny ritplatta. Det betyder också att jag inte kan måla. Har inga tomma dukar att fylla. Önskade jag kunde lagra alla idéer, alla kreativa tankar och all inspiration i en låda och sen när jag har tid eller rättare sagt när jag kan ta fram allt det och bara göra det jag faktiskt är riktigt bra på. Skapa. 
Jag saknar det så otroligt mycket. Gör inte som jag, va rädd om de ni älskar, i mitt fall, min penna.

PEACE:

lördag med familjen



Mysig lördag med 6 olika viljor.. det blev hamburgare, pizza och kinamat. Mätt som ett svin och snackar om allt och ingenting. spenderat större delen av dagen i min pappas nya lägenhet, mysig och fin. Får mig att vilja ha en lägenhet så mycket. Men antar jag att får vänta ett tag..

dagens citat




sweet day

Så, då sitter man här. Har kollat x antal avsnitt och har en samsung galaxy s3 som faktiskt nu fungerar som den ska. Tack till min magkänsla som sa att det va något som inte riktigt stämde. Har fixat en kick-ass ringsignal och en fet meddelandesignal (super mario), Är nöjd med dagen och vad jag lyckats prestera. Har ju trots allt varit ute och gått, varit på möte med lotsen, hälsat på tre butiken för update på mobilen, tagit en fika på högskolan (ja, det kändes fett weird, kände mig lite utanför) sedan checkade jag och min man glasögon (gick sådär) efter det sprnga till bussen och åka hem och så va vi tillbaka till början av denna text. Sweet, första gången jag har en text som hänger samman. 

PEACE:

galaxy S3

En lite smått panikslagen Johanna är nu vaken. Den nya mobil fungerar som den ska, förutom att sim-kortet inte är aktiverat än (efter 12 timmar), det betyder no calls no text no nothing förutom internetz, thank god!

PEACE:

den sena 20 års festen.








Bilderna talar för sig själva! 

PEACE:

writer?

Funderar mycket på massa saker hela tiden. Jag önskade jag kunde skriva, skriva något som fängslade människor och som till slut blir ca 300 sidor. Det hade varit riktigt coolt om jag ska vara ärlig. Har ingen aning om vad jag skulle tycka om att skriva men efter att kollat hela dagen på Castle så börjar det klia i fingrarna. Kanske borde använda det till att skriva här på bloggen istället. Det känns lite tomt med inlägg. 

Nu ska jag tillbaka till min drömvärld, Castle. 

PEACE:

söndag.

Goddag! 
Söndag, nu är det så att jag är helt slut. Dagen igår var inte nådig.. slet som ett djur för att laga mat fixa och dona innan alla skulle komma på festen. Fick panik över smärta i fötter och i rygg två timmar innan alla kom så var illa tvungen att lägga mig och vila. Hade aldrig lyckats hinna klart med något om min snälla mamma inte hjälpt mig! 
Nu ska jag försöka hitta någon serie att fördriva tiden med. 

PEACE:

Tony karaoke



"And it goes a little something like this.."

Ellen förgyller min vardag och detta klippet får mig att vika mig av skratt. Detta kan inte bli bättre.
Go Tony! 

PEACE:

freadgsmys



Sitter i soffan hemma hos mamma. Kollar på X-Factor och alla andra svenska-program som går på tv4 under fredagskvällen. Blir lätt irriterad över hur domarna uttrycker sig, så inne i sina egna världar att de inte kan se saker ur någon annans perspektiv. Blir lite lätt trött. Men den enda som sitter där och dömer hela kvällen som jag har respekt för är Ison. Han är ödmjuk och öppnar inte munnen för att trycka ner någon, han öppnar munnen för att höja någon. Det är sådana personer i mina ögon som jag ser upp till. Och för att inte glömma rösta på Malcom B! 

This is how we do it



Första gånge, fett stolt! Hoppas dom smakar också! 

PEACE:

Grissini time





Recept, facebook och lite musik och så kör vi! 
Har inte på riktigt bakat någon gång i mitt liv så ska se hur detta går! Det känns som man inte kan faila med detta eftersom de ska vara hårda och smuliga liksom, men när jag bakar kan jag lova att vad som helst kan hända. Dock är det chill nu, en paus på 45 min för lite facebookande, bloggande och duschande! Detta verkar ju faktiskt ganska kul! 

PEACE:

Full rulle.

Idag ska jag: 

- dammsuga mammas lägenhet inför festen.
- gå ut med mamms hund.
- baka grissini,
- träffa min pojke
- ta en öl med en fin tjej.
 
Fullt upp! Får se om allt går som jag vill! 
 
PEACE: