Tankar om ingenting och allting

Kollar på bilder från när jag och min kära man var i sälen tillsammans. Vill tillbaka eller så vill jag att det händer igen, för jag ser verkligen lycklig ut och han ser verligen lycklig ut, verkligen genuint och jag minns det som att det var något som verkligen fick mig att le, inte bara på utsidan utan på insidan också. Det finns allt för få sådana stunder som jag faktiskt minns. Och om jag inte minns helt fel var jag så lycklig på grund av att jag var med min man, så det är nu min borderline kommer in och vill leka med mitt huvud.. "Han kommer inte tillbaka" oron över att han inte ser mig på samma sätt längre är ett eko i mitt huvud. Rädlsa, ångest, utmattning. 
Det enda jag vet som kan hjälpa mig i denna stund är att distrahera mig med något. Men tänkte först skriva om detta för att vara lite personlig. Sen hoppas jag inte min älskade pojlvän får se detta. Han är bara borta en natt.. Ja, jag vet, en natt är inget. Dock, i min värld, är det en stor sak. Men ska försöka sluta förklara mig nu för att knappt jag förstår min diagnos, hur ska jag då kunna förvänta mig att någon annan ska göra det. 

PEACE:

onsdag.





Bilden tagen igår under min promenad. Promenad? Jag? Jo det har hänt, sen har jag börjat städa mycket och är redig av mig. Känns som någonting är fel. Jag skyller på min brist på vettiga akriviteter så jag har för mycket fritid för mitt eget bästa. 
Nu så spenderar jag min kväll med min rara mamma, städar inför helgens fest. Känns pepp, men fett ensamt utan min man. Finns ingen som kan få mig att må så bra som han gör. Saknar honom.

blablabla. 

PEACE:

31.10.2012

Molnigt. Kallt. Tråkigt. 
Det är onsdag för övrigt, om det skulle vara någon mer än jag som missat det! Gårdagen gick bra, mötet gick bra och det känns som det kommer hända något snart. Men inte just nu, för just nu sitter jag och kollar igenom en säsong av Body of proof på viaplay. Beroendeframkallande hemsida. 
Strax bär det av till ett möte med min kontaktperson som va min mentor under behandlingen. Pepp att träffa henne igen även om det bara gått två veckor eller något. Har inte så stor koll när man bara går hemma som jag! 

PEACE: 

förberedelse för förändring.

Godmorgon. Som rubriken lyder kommer det en förändring, hoppas jag. Jag ska iväg på ett viktigt möte nu klockan elva och kan inte kalla mig nervös men lite ivrig. Detta möte kommer att kunna förändra min vardag. Om det gått bra får ni höra det sen.

PEACE:

what to do

Okej, Houston we have a problem. 
Jag hostar en halloween fest på lördag (vilket är om två dagar) jag vet fortf inte vad jag ska klä ut mig till. Har fixat min pojkväns utklädsel men jag får inte riktigt till mina kläder. Älskar att klä ut mig men det är fett jobbigt när man inte är kreativ för fem öre. Tror jag får spader på mig själv. BUHU. 
 
PEACE:

Klar med dbt!

Lång helg, fylld med massa roliga och sen lite mindre roliga saker. Men för att börja från början så slutade jag min behandling i fredags. Är fett stolt över det och tyckte att jag förtjänade en liten mini fest för mig för att jag klarade av tio veckor att feting hårt arbete med mig själv. Så jag möttes av detta hemma hos min mor! 








näst sista dagen.

Så då. Litet uppehåll, spenderade hela eftermiddagen igår på ullared. Fick med mig lite bra att ha saker med mig hem och ännu mer nagellack! Spenderade lite för mycket pengar men så blir det när man går runt och ser saker man "behöver". Kan ärligt säga att jag börjat köpa julklappar (ja jag älskar julen, den äger!). Men eftersom min man fick sott första heltidsarbete igår så va jag tvungen att köpa en liten present till honom också. 

Men nu. Nu så har jag blandade känslor inför morgondagen. Det är avslutningen på min behandling. Känner mig bättre än innan, men vill inte riktigt att det ska ta slut. Kommer sakna de som varit med mig i gruppen. Kommer sakna allt. Shit. Det skulle vara typiskt av mig att bli helt nostalgisk och helt cp. Men whatevs. 

PEACE:

My secret admirer







Igår kom min vackra man hem och överraskade mig med en bukett fina blommor. Lite länge sedan kan skämde bort mig med blommor, blir lika glad varje gång! 
 
PEACE:

söndag.

När man når toppen hamnar man alltid i botten. Längesen jag kände mig så sviken som jag gör efter denna helgen. Är ensam på min lilla ö och jag vill inte att någon någonsin mer sätter sin fot här. I'll be fine. 
 
Annars då? jo bara sweet, lagar söndags mat och tvingar mig själv på bättre tankar. sweet. 
 
PEACE:


tl;dr

Torsdag. Tror jag aldrig varit så less på min borderline som just nu. Känslan av att ge upp finns hela tiden och de kommande dagarna kommer vara ett livs levande helvete. Förbereder mig på det värsta medan jag önskar att allt va bra. Försöker distrahera mig med olika saker men saknar min penna också så det blir inte bättre. Fan vilken piss vecka. Helvetes jävla skit. 
 
Skönt att fått de sagt.
 
PEACE:

ryggen är inte längre min vän.

Värken i ryggen är outhärdig. Har lust med att ta bort ryggen lägga den i en liten låda och vänta tills den inte gör ont längre, då vill jag ha med den att göra igen. Blir smått galen. 
Detta är ännu en dag utan min penna. Detta börjar göra mig väldigt ledsen, får inte ut all kreativitet jag har inom mig. Det bästa hade varit om jag städade och då kanske jag skulle hitta den, men hur ska man orka det när ryggen dödar en? Får brainstorma fram något som jag kan underhålla mig med i alla fall tills mannen min kommer hem. 

Så kul är min dag. 

PEACE:

I love it



I love my man, I love everything about him. I love all the small notes he leaves me around our house. I love the fact that he loves me even more. 

PEACE: 

Naglar madagaskar och sweetness


Resultatet


De tre lacken.

Vad upp! Fick ett nytt nagelack idag av min kära mormor, uppskattas som fan! Ni ser hur det blir och jag gillar det som fan! Fått riktigt långa nagalar och förstår inte hur jag kunnat leva utan dom innan! 
Jag kollade precis klart på Madagaskar 3, bra film faktiskt, riktigt rolig! 
Nu blir det fördriva tid, eftersom jag trodde klockan va 11 och jag ville gå och lägga mig. Mind blown när klockan inte ens är 9... 
 
PEACE:

jag vill mycket.

Efter en dag på behandligen är jag förvånads värt pigg. dock lite mörbultad efter basalkroppskännedom. men whatevs. Nu är jag feting sugen på att "flytta hemifrån" jag bor dock inte hemma med mor men vill ha en egen lägenhet på riktigt med min man. Det hade gjort mig till den lyckligaste bruden på denna jord! 
 
Idag vill jag inte deppa så jag klär på mig ett leende som jag tycker jag förtjänar och så ska jag åka och träffa mormor. kanske shoppa ett och annat plagg också! man behöver ju en ny garderob till hösten/vintern! 
 
PEACE:

photo of my art

Här kommer lite nytt och lite gammalt fast fotograferat med en ny kamera. 
 












Pyssel som substitut



Distraherar mig, går bra, saknar att använda min ritplatta dock.. Den är ju så mysig och vi har ju så kul tillsammans och dessutom har jag massa nya idéer vad jag vill göra! Saknar min vän! känner mig feting kreativ just nu och känner mig otrogen när jag är kreativ med något annat än min lilla platta. På med depp-mode och äger som konstnär. "sweet"
 
PEACE:

blää

Inte en bra dag idag. Mått mer eller mindre piss hela dagen, tack som fan till min border-fucking-line. Min penna till ritplattan är borta är det är ju inte något att direkt hurra över. Inte min dag idag, dock har det varit nice att bara gå halvdag på behandlingen idag. Palla inget. Men för att distrahera mig tänkte jag distrahera mig, oh no, you don't say! 
jo. får se vad fan det blir! 

PEACE:

whatevs.

Måndag. Blogga för att blogga, vill skriva något personligt men är inte pepp på det. Depp-mode on och så kör vi. Har läxa i att stå ut så får väl göra det nu då. Är det inte så att konstnärer ska vara sjukt deppiga och hela tiden lite nere? I så fall är jag väl en utmärkt konstnär? 
Blev sugen på att rita nu så ska använda min extremt kreativa hjärna och försöka få en leende på läpparna. 

friday

Godmorgon världen. Fredag och det känns otroligt nog inte pepp, eller så gör det det. Jag är nyvaken och ska iväg typ nu. Får packa allt snabbt och dra upp till mamma. Ska passa hennes hund med två fina vänner ikväll. DET ska bli pepp! 

PEACE:

Audrey, done.



Efter några timmars slit så är den klar! Har varit sjukt kul att göra denna och hoppas den uppskattas! Nu är jag i zombie-mode så ska unna mig lite sömn nu tror jag! Sen kör vi på för full imorgon också. Sweet! 

PEACE:

Audrey



Detta är vad jag håller på med nu, känns pepp, Audrey på mitt sätt! 

Leighton Meester 2.0




 
 
Gjorde lite ändringar på Leighton och jag vet inte vad jag tycker! blir aldrig riktigt nöjd så ska göra något annat nu tror jag, 
Ska göra ett citat till en tavla som ska till en fin vän. Det kommer nog resten av kvällen gå åt till, PEPP! 
 
 

TED

Ledigt idag, spenderat hela dagen i sängen och spelat little big planet, all by myself! Sedan fick jag pojkvännen att joina mig efter han slutat jobbet. Kan erkänna att det är roligare att spela när man är två än en, även om jag alltid förlorar! Fick en imouls och drog på bio, såg TED och fick verkligen öva på färdigheter jag lärt mig att inte bli förbannad på onödiga saker, men nu sitter jag här och är fortfarande förbannad så det som hände kanske inte var allt för onödigt. Okej, för att förklara så var det folk som bestämde sig att ta på sig jackorna innan filmen var slut och det var inte bara två personer, halva fucking salongen tyckte det va en jävligt bra idé. Kan inte säga att jag håller med! Men det är ju bara jag! 

Nu tänkte jag spendera resten av kvällen här vid min mysiga dator och rita. Rita tills jag blir nöjd, rik och känd! fast just nu nöjer jag mig nog med nöjd, eller? 
 
 

Leighton Meester



 
Mitt första försök på fri hand. Övning ger fördighet, eller vad är det man säger? Känns som jag vill använda de orden just nu för att ursäkta mig för att den inte blev så bra som jag hoppades.. men, whatevs! 

PEACE:

ritar mer mer och mer

Glamouröst liv man har, första halvan av dagen spenderades på behandlingen och andra delen i soffan, efter det var det dags att tvätta. Blir en aning sur på att inte kläderna förstår själva att de måste bli tvättade. Men nu så sitter jag och ritar av en person på fri hand för fösta gången på ritplatan, note to self: du suger på att rita män, håll dig till kvinnor! 
Vem denna kvinna är kan jag inte säga för om det blir fult så behöver jag inte säga ngt! Wish me luck! 

PEACE:

Half alive.

Ännu en dag med massvis med inspiration. Jar of hearts går på repeat och är otroligt pepp! 
dbt'n idag var väl som vanligt (inte alls intressant för de som inte är intresserade). Men det var ju roligt!