sweet.

Så nu när jag har brytit isen med ett första inlägg med lite bilder tänkte jag ta detta inlägget till att bli lite mer... jag.  
 
För det första! Gillar inte alls den nya blogg.se, yes it maybe so that it has been like this for a long time but still i haven't seen it. var bara tvungen att få det ur mig eftersom jag nu tydligen ska vara tillbaka till detta meningslösa bloggandet om ingenting som ingen bryr sig ett piss om! Men visst känns det pepp! Hört att jag är en person som sprider enormt mycket pepp-energi runt om kring mig, bara synd att det inte är sant. 

Så till det andra, så tänkte jag vara lite personlig! Yes, alla ni skvaller-tanter där ute så läs noga nu ska ni få något smaskigt. Ska kanske inte hypa detta för mycket, det är inte en stor sak, fast för vissa kanske det är. I ALLAFALL så tänkte jag bara säga att jag har börjat en DBT behandling. Eller hur de nu vill att man säger det. Jag ska alltså bli mer stabil, haha, som om det kommer hända! Vem gillar inte lite upp och ner såpopera drama i sitt liv? whatevs. nu vet ni, inte för att ni bryr er men tack ändå. 

 
PEACE.

I'm back! again.

Hej igen, ett fett uppehåll har precis tagit slut. Jag är på benen med idéer och med ny kamera så tänkte leverera lite smått och gott. Här är lite bilder från vad som hänt sen sist!