header 2013

Så, då har man en ny header. Precis klar innan jag ska börja göra mig iordning för jobb! Har inte varit på jobbet ett tag pga sjukdom så det ska bli skönt att komma tillbaka! 
Den förra headern är gjord för ca ett år sedan så kändes bra att byta men den förra påminner mig dock om att jag inte hade en ritplatta och inte målade så mycket. Gick hemma hela dagarna (va arbetslös och depprimerad) så denna får väl påminna mig om hur awesome jag är! sweet! 

Sen har jag lite tavlor jag inte lagt upp än som blivit riktigt bra, orkar nog inte göra det när jag kommer hem ikväll men imorgon kanske! 

PEACE:



Den nya
 


Den gamla

baby shower















Överrasknings-baby-shower för min fina syster igår. Hur kul som helst.

PEACE:

kreativt monster

Kände mig kreativ idag. 
Har börjat på två nya tavlor, en på 1x1 meter och en 40x90 centimeter. Känns pepp men så sjukt tråkigt att vänta på att färgen ska torka. Och jag ville inte ödsla min kreativitet på att spela skyrim så jag satte mig vid skrivbordet. Dock var det ett hav med saker som stod mellan mig och min ritplatta. Så fick börja med att röja, fan va det är tråkigt! Sen så satte jag igång och jag bara älskar när jag överraskar mig själv med vad jag skapar. Man vet aldrig va den slutliga bilden blir. Awesome.
Så här får ni den första bilden ritad 2013. Inte illa. 

PEACE:



Bilden är 40 x 40 cm
Skriv kommentar / sms / facebook meddel. om ni är intresserade av denna eller någon annan.

Living the dream

Hej era fina människor! 
Märker ju att jag varit dålig på att blogga detta året. Men märker även att ni fortsätter att läsa (även om det inte kommit ngt nytt) och det tackar jag för! 
Anledningen till att jag inte bloggat så mycket är för att jag börjar skriva av mig alla dagens händelser på en annan plats, i en bok. Ska försöka bättra mig så ni får lite updates i alla fall! Btw, har lärt mig att i alla fall är fett svårt att stava eftersom alla stavar det olika. Skumt "ord". 
 
Nu till något helt annat. Jag har precis köpt mig och min man varsin titel, Lord & Lady. På riktigt. Man fick köpa en bit mark och för det fick man titeln Lord/Lady. Fett ballt så nu kan ni alla kalla mig Lady Johanna Ottosson of Chaol Ghleann! Tror det är dom bäst spenderade pengar jag någonsin spenderat. 

Och nu.. till något helt annat! 
Jag håller på att måla, jag har börjat signera mina tavlor och har på flera håll hört folk som vill ha mina akrylmålade tavlor. Livet rullar på rätt bra nu. Men måste dra, färgen får inte torka!

PEACE:

smile



Glömt att visa den sista tavlan som målades 2012. sweet.

PEACE:

2013

Då va det ett nytt år. Allt känns som vanligt förutom att jag har en konstig känsla av att jag vill testa på massa nya saker och bara köra framåt. Ingen blick i backspegeln. Så denna dagen har jag letat lägenhet, skrivit en budget och kännt lite hopp för 2013. Men oavsett om vi inte får lägenheten eller gör något nytt så är jag jävligt glad att jag har min man. 
Gårdagen va ett nyår som jag aldrig kommer glömma (hoppas jag). Det är den enda nyårs festen jag varit på som varit lyckad (för mig), ignet bråk, inga tårar och igen f-ing borderline som kom och störde. Det va sjukt nice! Men den hamnar ändå på den näst-bästa-nyårsfesten of all times, för den finns en som är snäppet bättre. Det va förra året, bara jag och min man och massa mat, film, raketer och dricka. 

Jag lyckades få några bilder igår men de får komma senare. 

PEACE: