saturday



LALLAALLAALAAAA! sjunger vackert och solen lyser. Mina naglar är gula och är feting pepp på ikväll. Ikväll ska en person som nyss fyllt 20 firas och det lär bli awesome! 
Igår införskaffade jag mig nya kläder och nytt smink och en awesome favorit. LÖSÖGONFRANSAR! visst har jag jävligt snygga ögonfransar vanligtvis men det känns så fest när man drar på sig det som är fejk. Eller? 

Ses i dimman. 
xoxo

It's all me


Nu på kvällskvisten har jag lyckats bli klar med en bild av mig själv. Det är sjukt kul, är inte awesome än men det kommer väl! 

xoxo


woopwoop!




Fått hem ritplattan idag! Jag är den lyckligaste bruden på jorden. Åh va kul det är! För er som är kreativa själar tipsar jag er att skaffa en, det är beroende framkallande! 
Detta är iaf den första bilden som jag ritat. Ganska basic men ack så snyggt! Pepp som fan! 
Tror jag kommer spendera de kommande dagarna i sängen med denna underbara mekanik. Men snart så får jag ta en paus för då ska jag på arbetsintervju! Håller tummarna för det bästa. Skulle behöva köpa nya skor och shorts! 

PEACE:

d-d-d-deklarera mera



Känner mig vuxen!! Fått hem deklarations-grejer och har inte en aning om hur man deklarerar men har fått hem det iaf!! De andra åren jag jobbat har jag bara jobbat på sommrarna så har inte gått över summan 18k eller vad det nu är. Men 2011 så gick jag lös med jobb och har sett min totala inkomst förra året. VART TOG ALLA PENGAR VÄGEN? Inte helt okej att dom bara försvinner så men men, gillar man att spendera pengar så gör man!


Idag






Orangea byxor - H&M, svart transparant blus - JC


Varm dag och bara bra saker har hänt. Jag har sprungit runt barfota hela dagen!!! Hur underbart som helst! Sen så har det spelats endel Skyrim och sen lyckats få iväg en jobbansökan! Håller tummarna för att det går vägen så kanske livet blir lite enklare. Inte helt ok att gå utan jobb och inte några pengar. Det suger så hårt. Men som sagt så hoppas vi på det bästa! 

Nu blir det lite O.C i väntan på att min man ska komma hem från jobbet! 

xoxo

Ritplatta beställd!!

Åhh, älskar att köpa saker. Så nu har jag klickat hem en ritplatta! Får se hur bra den är och hur bra jag är med den! Det kanske blir sjuktbra men det kan ju också gå åt helvete. Men impulsköp brukar vara de bästa, iaf i mina ögon! Den kostade bara 568:- (inte den dyraste, men hallå, det är den första så vi börjar på den nivån jag ligger i!) på CDON.com
Leveranstiden är på 1-3 arbetsdagar så senast på fredag får jag den. SJUKT PEPP! 


Pic from CDON.com, Trust fresco Widescreen Ritplatta.

godnatt kära jordbor och aliens



Då va denna måndagen över. Har inte gjort så himla mycket på dagen. Njutit av solen och haft det bra. Sen så blev det en fin sällskapsspelkväll med några sköna människor. Jag och Luna har en speciell kontakt när det kommer till spelet med andra ord. Dock vann vi inte men hallå, man måste ju låta de andra vinna någon gång också! Kollade dagens avsnitt av BB och nu så blir det sömn till tusen! 

xoxo

å då va det klart.




Måste säga att jag inte är helt nöjd. Inte visste jag att det var så svårt att göra armar.. Men för att vara i PS så är jag faktiskt lite stolt. Om man nu får vara det. Sjukt svårt, men sjukt roligt att göra. Lite mer övning så kanske det blir som mina skisser jag gör med papper och penna!

but now I'm stronger

Sitter ute i solen och lyssnar på nostalgi mysik. Just nu spelas Stronger med brittan. Åh vilken nostalgi!! kan inte må bättre! 

PEACE:

leker som en boss



Söndagskväll och allt inspirerar som tusan. Så nu sitter jag och testar designa lite stuff i PS. Om jag blir klar ikväll så kommer den ut på bloggen annars så blir det en annan dag. Har bestämt mig för att ansöka till Textilhögskolan här i Borås och jag kommer inte ta ett Nej. Så nu kör vi. I will make it.

Wishlist : Bikinis




Godmorgon världen. Solen lyser men är sjukt trött så kan inte direkt njuta av den. Gårdagen har satt sina spår på min kropp och jag har feting träningsvärk. Borde antagligen börja träna eftersom jag knappt sprang något alls på brännbollen igår. Lite pinsamt! Men om jag börjar tränan nu så kanske jag blir klar för beachen 2012 ! (Har aldrig försökt med något sånt innan, men eftersom jag fick träningsvärk av gårdagen kanske det är värt).

Hello mr.SummerClaus

Mr. SummerClaus. I kind of need something again. this necklace.. It's ridiculous gorgeous and I really like it. You can find it on this website -> ETSY.COM


Pic from etsy.com


Thank you for being so awesome mr. SummerClaus

O.C och ganska utmattad av brännboll




Det finns alltid en anledning till att kolla O.C. Just nu är anledningen att det är sjuktbra serie och som gör att man faktiskt mår bra. Det är god underhållning på kvällen när min man bara spelar HoN. Men är sjukt trött så ligger i sängen och halvsover. Spelade brännboll idag och lyckades få till en fin grill så inatt blir det sköna drömmar. 
Känslan av vår är här, nu längtar vi bara efter sommaren så det blir fler liknande kvällar!

The smurfs



Hittade en rolig grej inne på Hemmakväll. Jag är mannen i vårt förhållande!

Flygplats Kärlek Värme







Top - H&M, Byxor - Sisters, Halsband - gåva från utlandet, Örhängen - Cubus

Dagen har varit fullspäckad med roligheter. Städat, tvättat, lunchat med min pojke och hans mamma sedan hämtat hans far på flygplatsen. Nu blir det pizza osv sedan bär det av ner till stan för att njuta av vajert sällskap och lite fin dricka. kanske. Men för er som bor i Borås hoppas jag att se er ute och göra som vi brukar. Gå lös. Tummen upp för en fredag som verkar riktigt lovande.

lösningen på shorts problemet

Nu blev jag lycklig

Har kommit på hur man ska skaffa sig ett par Dip Dyed shorts. Man gör det själv. Så nu blir det till att spana efter ett par awesome, helst seconhand slitna shorts och sen är det bara att beställa färg och köra. Ska tydligen vara svin enkelt! Åh, detta kommer ligga högt upp på mig to-do-list!

Nu kommer jag sova gott. Godnatt folks!

obs! något nytt

Leker kreativ och vips så hade man en ny header. 

Tummen upp eller ner?



I've got some cravings!








Shorts från Runwaydreamz. Skor från All Caps.  

Iloveit. loveit. loveit. loveit. 
Plz mr. SummerClaus can I haz does shoes and shorts?

you and me in paradise




Linne med svart kors - Ginatricot. Jeans-skjorta "Boyfriend" - H&M. Gula skor - SkoPunkten.

vår, spring and all the awesome stuff




Skaffade nya skor, det betyder att det gick bra igår! Sjukt bra kap gjorde jag. Att vara vikarie för 7:or och 8:or gick bättre än vad jag förväntat mig. Blev så glad att jag gick in på skopunken och köpte dessa snygga skor för endast 398:- HUR BRA ÄR INTE DET? Tipsar om att göra det, det kommer lyfta alla outfits denna våren och sommaren. Funderar på att möjligtvis dekorera dom lite. Men vi får se hur det blir, de är sjukt snygga cleana!
Det är vår, vår och mer vår! Älskar vååååår!

Är du vaken..?



Godmorgon jordbor och aliens! Den jobbande Johanna är tillbaka (iaf för idag). Idag ska jag vara lärar vikarie i svenska, engelska och franska. Har inte läst franska sen jag gick på högstadiet och kommer inte riktigt ihåg allt jag lärt mig men vi håller tummarna att det ska gå så bra som möjligt. Kan inte göra mer än mitt bästa! 
Så samtidigt som jag är nervös till tusen så är jag pepp som få! 

Hur ska det gå!?!??!
Svaret kommer senare i eftermiddag, ba ba baaaaam :3

Get your motor runnin'





Pics by me.

Dubbla mig




Måste säga att det bästa med att ha en man vid sin sida är hans kläder! Stora och awesome, en tjej som jag trivs inte bättre någon annanstans i hans kläder. FYI. sen så är han rätt mysig han själv också, men kläderna äger! 

Sen så lyckades jag somna i 4 timmar mellan 5 och 9 ikväll. Det resultera i att jag är för pigg och vänder på dygnet. Bad Johanna. Men kan ju inte säga att det är lite roligt att vara uppe, hittar massa skojsigt som inspirerar! 

LATER:

Wishlist : H&MSHOES














Pics from H&M.

kväll söndag mys

Söndag och allt är som om det vore vilken annan dag som helst. Sånt är livet när man inte har ett jobb eller skola att gå till längre! Men inte är jag depp för det. Imorgon satsar vi på en vacker dag med lite fotografering och lite inspiration. Tummen upp för det! 

Annars händer det inte mycket mer än att det händer mycket. Klippte min fina pojkvän idag. Mycket vackert blev det. Jag har en dold talang som frisör! eller, dold och dold vet jag inte om den är men jag äger! 

Nu blir det O.C tittande med min man. finns det ngt mysigare? nope! 

PEACE:

Party rockers in ze house tonight



Hola! Nu är man pepp som få och uppklädd som få! Riktigt bra känsla har jag inför denna kvällen och jag har höga för att mina tv vänner kommit tillbaka från utlandet. Det blir fest och det blir fett.
Kvällen är ung och allt kan hända, och alla andra klyschor tänkte jag nämna nu. Men skit samma, det kommer bli awesome! 

Ta det lugnt ! PEACE.

It's Friday, come on and dance with me

Städa städa städa. Livet är sjukt glamouröst! eller? 

Det är fredag, lunchen står på tur sedan är det lite tvätt och städning som gäller. Det hjälper dock när man vet att man ska ut ikväll och göra hela stan osäkert! NYKTERT. Vi får se hur det går, det kan bli lika intressant som förra helgen.

John Blund snälla få mig att somna.


/photo by me.

Sjukt mycket inspiration finns det. Tror inte det är något dåligt men jag kan inte få nog av det. Det ger mig så mycket och jag vill göra så mycket men när jag väl har tiden så sitter jag och försöker få inspiration från alla håll istället för att skapa mig ett jag och inspierera andra. hej och hå vilket I-landsproblem. Får väl bara ta tummen ur röven och se till att skapa något. 
Ja, det är sent och jag blir inte klok på mina egna tankar just nu. vill sova men kan inte. Ska maila John Blund och be han komma och natta mig. En lång dag vankas imorgon.

So here we are..



..as happy as we could be. 

Jag måste nog säga att jag saknar mitt hår. Det långa håret. Varför klippte jag av det? Jo, jag tröttnade på det LÅNGA håret. smart. Nu kommer det inte alls ta en evighet att få tillbaka det. Men det finns inte mycket mer man kan göra så jag bestämde mig för att göra det korta håret till ngt awesome. Johanna 2012, maybe? 

This is what it looks like now. Pretty good?



/ja det är ett halft hjärta jag har runt min hals. Har man en bästavän är det ett måste.

The first day of my life.



Spelar Skyrim, ätit kebab och är sjukt nöjd med denna dagen. This is the first day of my life. 
Jag ska ta all denna energin och göra ngt bra, ta med lite av den energin till imorgon och alla dagar därefter.
åååh, jag vet inte vart jag ska göra av med all kreativitet och all possitiv energi. Jag orkar engagera mig för första gången på hur längesen som helst. Jag är tillbaka. Mina åsikter är tillbaka, jag känner ngt igen. 

Åh, jag älskar att hata.

raw.




Spellistan som ska få mig att bli kreativ, Tryck och LYSSNA.
Vet inte riktigt hur det går. Vill fota. Men det är typ natt så får väl satsa på det imrogon eller ngt. Har dock lyckats ta lite "fina" bilder, de är lite utmanade så väntar med att lägga upp dom! haha. 



Inspirera, Motivera & Kreativitera




Det är mitt motto och det är mitt quote.