Ouzo



Dagen har varit sjukligt lång. Lite långtråkig faktiskt. Gick upp klockan 6 (vilket är jättetidigt) sedan så kollade jag film, sov en halvtimma och gjorde mat, gick en promenad och så var klockan bara ett. Min man skulle komma hem vid fyra först.. men döda lite tid med Little big Planet och Big Brother, fotade katten. Har varit och övningskört i över en timma. SJUKT TRÅKIG DAG. Ge mig en bättre dag imorgon.

PEACE:

jag saknar något men vet inte vad










Dagens bilder. Är ensam hemma och myser med musik och letar inspiration. Detta är en fin onsdag! 

PEACE:

fin morgon


bild av mig på min man.



bild av mig på tven! 

Godmorgon världen. Gårdagen skaffade jag och min man en ny tv! riktigt roligt, så nu så kretsar allt runt den och vi börjar få ordning på vårt liv i vårt nya hem. Det är sjukt awesome! 
Snart så är det slut på allt sovande och det är dags att vakna för att jag börjar jobba snart! sjukt kul men håller tummarna för att det ska gå bra. Nu så ska jag ta det lugnt, börja med frukost och se vart denna dagen tar mig. 

PEACE:

270512



Det är mors dag och det är kväll. Olen håller på och gå ner och livet rullar bra nu. Det blir grillning på altanen med min man och hans familj. Det kan inte bli bättre! 

PEACE:

en helg ett inlägg

I helgen har det varit fullt upp. Fredagen blev det utgång med sköna personer och lite sånt. Lyckades börja den dagen med att kompisens bil gick sönder så planerna gick åt helvete men sen så löste sig allt och det blev en riktigt skön fredag! 
På lördagen så vaknar vi upp och jag hittar en livs levande skata i vardagsrummet (sjukt random). Efter den chocken så gick vi vidare och njöt av en underbar lördag och på kvällen var det Speedway på Ullevi! Det va sjukt kul! 
Nu så är det morsdag och vi ska strax iväg till farmor och äta, sedan blir det att träffa min underbara mamma! Livet rullar på ganska så bra just nu. 

PEACE:

hejåhå.




Då har det hänt lite saker. Jag har flyttat och haft mig tillsammans med min man. Inte till en riktig lägenhen (än) men vi har fått ett stort rum och mer privatliv i hans mammas lägenhet. Det låter la kanske lite sådär. Men rummet är to die for, vi har en vägg med glasskjutdörrar ut till en altan. Rummet är stort så båda får plats och nu fattas bara att jag ska flytta hit resterande av mina saker. Så det är fullt upp hela tiden och när det inte är fullt upp så ligger jag i sängen med huvudvärk (som nu). 

PEACE:

Tillbaka på bloggen




Kjol från Gina Tricot. Grå topp från H&M. Skjorta från längesedan och färgad topp från Gina Tricot. 


Har haft underbart väder i Falkenberg men det är sjukt skönt att vara tillbaka i Borås, har saknat min man. Halsbandet med mitt namn är något jag hade när jag va liten. Hittade det när jag städade rummet och föll pladask för det. fint. Jätteintressant blogginlägg.. men aja, ska sova nu! 

PEACE:

Sol mys och blöt hund

Sitter på verandan i Falkenberg och bara njuter. Vädret kunde inte va bättre och hur glad blir man inte av att se sin hund springa och jaga en vattenstråle helt efterblivet. Haha. Ska nog passa på och fota mina nya kläder nu också, livet är fan sweet nu alltså!!
PEACE:


Strandsatt i falkenberg

Godkväll. Bloggen kommer gapa tom i några dagar. Mitt internet slutade fungera och nu är jag i Falkenberg utan internet och utan min man. Men jag kommer tillbaka och då händer det grejer kan jag lova er, Har mycket på gång nu! peace out!

inget att göra men så mycket att hinna med


gröna byxor från H&M. myströja från KappAhl.

godmorgon alla människor. och hej på er alla andra som satt och gibbade D3 inatt och inte har sovit än! Sånt gillar vi. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. planerna för dagen är att fixa iordning mitt rum (alltså total röja) för att jag har en tendens att ha 1 miljard för mycket saker. Vilket jag inte förstår varför alla blir så galna över, jag gillar saker och jag gillar spara. INGET FEL MED DET! Jag kommer städa idag för att få hitta de små lapparna som man skrivit och tappat bort och de fina skissblocken som finns i sådana otroliga mängder att jag knappt får plats i rummet. haha. känns som det kommer bli lite kaos artat när mamma kommer hem och ser att jag inte gjort något. MEN, önska mig lycka till! 

PEACE:

just another monday, or??


min sminkning idag, me like.


HOLA! 
början av dagen spenderades hos en läkare för att fixa recept på antidepp så kommer gå på det nu igen! KUL. Sedan bar det av till min fina underbara vän Luna, softade med lite cola och Kinder godis, sjukt gott. Just nu är det dock åt helvete. Tomhetskänslan är obeskrivlig och jag tappar lusten för allt. blä på allt. och ja detta är gnäll och ja just nu är det okej. Blir bara ledsen på allt och hatar känslan av att vara ensam. puss hej. 

VS 2011



tv 3 visar Victoria's Secret fashion show från 2011. ååh, det är höjdpunkten på året, kan se om det hur många gånger som helst. Så halv fem idag så kommer jag sitta i soffan och dregla. mums! 

PEACE:

sweet sweet sunday



Gårdagen. Finns inte mycket mer att säga än att den var awesome. Nu sitter man hemma och kollar på Erik och Mackan. Trevligt. Känner mig lite halvt på topp efter igår, borde nog egentligen ligga halvt död. Men det är fint väder och allting är möjligt. Så ska nog städa lite som en tok och sedan måla lite. Har inte många dukar kvar nu, men två i alla fall. Sedan kanske jag ska visa den tavla jag målade när allt va skit och sedan hittade mamma den tyckte den va för depp så hon målade över en del. haha det va helt okej och faktiskt ganska så roligt. 
tiden är inne för städning + musik. 

PEACE:

going out.





Är fixad och peppad tiden är snart inne för att dra mig ut och känner mig extra glad över hur jag ser ut idag. sminket är awesome. Om ni inte vet så är leoparden och möstret mitt favorit på alla plan! Har också en sjukligt sexig body på mig från AA (som jag nämnt innan). Inget kan gå fel! ...förutom att jag fortfarande är lite sjuk. men skit samma, mår mycket bättre nu så det ska väl bli awesome! 

PEACE:

haringenbrarubrik.




Godmorgon världen. Min man har varit helt underbar så kände lite för att vara snäll så han fick sig en frukost på sängen med kaffe, rostad macka med ost och kaviar + mjölk. Hur lyxigt är inte det? borde få en medelj för att jag är en awesome flickvän! 
Resten av dagen kommer antagligen spenderas i soffan och sedan bli ledsen när kvällen närmar sig för att man inte kan gå ut som alla andra. VARFÖR SKA JAG VARA SJUK!?!?! vill inte mer. det kunde dock varit värre! 

PEACE:

dags,för,fredags,mys!

Tacosen ligger i magen, tven är på och i soffan ligger jag och min kära man. Är inte ensam längre men är sjukligt sjuk. BUHU! Lite film och mys är väl ganska bra medicin mot sjuka eller? haha. Ha en bra fredag alla galningar där ute! 

PUSS:

colour of life.



by me

Måste säga att jag blev sjukt stolt över denna lilla bild, hoppas ni gillar den!

PEACE:

Cannonball - Damien Rice



by me.

Inte helt nöjd men vafan man får ju testa lite! ehehehe.

I'm sick of being sick.

Vaknar upp och hostar som en tok, detta är inte roligt längre. Spenderar min dag i soffan och tröstar mig lite med fint mode. Ska göra en måste ha lista tills jag får min lön för så ska jag gå lös och då ska jag äntligen få köpa vad jag vill hur mycket jag vill. 

When I'm sick I stop beig sick and be awesome instead. 
SWEET: ska vara lite kreativ nu, får se hur det går med en rinnande näsa!

thursday night all alone.

snörvlar och håller på. Min näsa har blivit nya niagara fallet och mitt huvud har längre ingen funktion. Febern och hostan gör mig helt galen! Nu ska jag krya på mig till Big Brother och kolla lite underbara skor på bland annat brandos.se osv. Trevligt trevligt! 

Mys på er!

Jag måste köpa & jag ska köpa!


Sandaler Scorett - 350kr.



Sandaler Scorett - 799kr.


Har bestämt att dessa sandaler ska bli mina till sommaren. Börjar jobba om en månad så då börjar pengarna rulla in igen. ÅHHH JAG LÄNGTAR!!! 

PEACE:

Dark shadows - Fashion




Pic - Vogue.it


Är så pepp på att se Dark Shados och vogue.it hade bilder från filmen och bilder från catwalken. Kan inte längta mer! Har inga biljetter till premiären imorgon men får väl ta den i helgen eller i början av nästa veckan. Är lite sjuk nu men hoppas jag blir frisk till imorgon så jag kan ha på mig mitt nya plagg jag sytt, det hade ägt!! 

PEACE:

kaos & borderline. dafuq?!

Okej. Long time no see bloggen! 
Tänkte vara lite personlig och berätta varför jag varit borta ett tag. Inte så kul att läsa men det skiter jag i. 

Jag har ett problem. Jag är inte som alla andra, fast det kanske inte är ett problem. Oavsett vad man vill se det som så är det så. Har fått prata med olika psykologer och massa för min depression och min ångest. Har varit helt handlingsförlamad på grund av ångesten. Har inte kommit upp på morgonen och att ens tänka på att umgås med vänner gör mig så utmattad att jag bryter ihop. 

Jag måste nog säga att jag nog alltid kännt att jag är lite annorlunda. Haft en stark åsikt och överdrivit allting. Så igår fick jag ett namn på vad jag var och lite om varför jag var som jag var. Borderline finns en personlighetsstörning som heter. Tydligen lider jag av den. Fattade först ingenting. "Har jag en personlighetsstörning?" fan va sjumt alltså. 

Sååå detta betyder att jag är deprimerad, fylld av ångest och lider av borderline. Kan ju säga att det inte är enkelt att vara jag och mindre enkelt att vara tillsammans med mig.. Stackars min man! 

Vet egentligen inte varför jag skriver detta, det är dock skönt att få skriva av sig. Nu ska jag låstas som ingenting och fortsätta sy! 

PEACE: