let's go to Falkenberg!



Nu har jag och min man packat ihop oss, nu blir det en helg i Falkenberg i stugan och det ska njutas av hav och underbart sällskap! Så blir lite off från bloggen denna helgen på grund av att det inte finns något internet där men men man överlever väl!

I will follow you into the dark













"nya" kläder.

Gick lite bananas med mina kläder igår. Som jag skrev ett inlägg tidigare så kände jag för att klippa sönder alltihop. Sååå. Jag hittade ett par gråa byxor från H&M tog en sax och gjorde de till shorts. Jag blev nöjd och helt klart på bättre humör! Nu ska vi se mer vad vi kan göra om i garderoben! 



I'm fejking.


kofta från secondhand. solglasögon Lager 157.

Min pojke tog med mig till Lager 157 idag, mycket trevligt. Fann dessa fejk ray-bans för en 50 lapp och var sjukt glad. Så nu när jag går igenom min garderob och klipper sönder saker så kom jag på att jag inte tagit upp dom ur påsen, åååh, har velat ha såna häringa VÄLDIGT länge. sweet. 

PEACE:

Listen up! I'm going to hell! who's coming with me?

ÅH. Nu blev jag riktigt JÄVLA irriterad. Är så sjukligt trött på mina kläder. Finner inget plagg intressant och finner ingen som helst lust att bry mig om mina kläder. Det finns så mycket kläder jag vill ha och så mycket som jag skulle vara sjukt snygg i men så "väljer" jag att vara kvar i dessa kläder. JAG ORKAR INTE MER. Dags att klippa sönder allt och göra om och göra rätt. Tack för mig.. (får se om jag kommer göra det eller om det bara är en vanlig sjuk inpuls jag har!)
xoxo

judas lover



She is coming to stockholm. När biljetterna släpptes för konserten den 30 augusti så tog de slut sjukligt fort. tråkigt som satan! MEN nu har de gått ut med att hon kör en konsert till (!!!!!!!!!!!!!!) den 31 augusti. Dessa biljetter släpps den 2 maj klockan 9,00. Jag vill campa utanför ticnet dagen innan för jag vill ju så jävla gärna se henne!

xoxo

cravings : The Row



Circular sunglasses by The Row. Find it @Asos.com




Rounded sunglasses by The Row. Find it @Asos.com


The Row är the Olsen-twins mode företag. Det kostar en del men det är ju så snyggt. Här är två av de solglasögon som de designat. Sedan finns deras kollektioner för våren och hösten på hemsidan therow.com
Take a look! 

PEACE:

not afraid



Inte helt nöjd men vem bryr sig? 
Jag har varit uppe med tuppen idag, sett morgonsolen lysa in genom fönstret och fått mig på ett ovanligt bra humör. Detta betyder att jag ska njuta av det så länge jag kan. Är som en mänsklig berochdal-bana så jag håller tummarna för att de goda humöret ska hålla i sig. Försöker även hitta något att göra på dagarna, fram till jag börjar jobba vilket är om någon månad (yeay). Men skit samma, nu åker brillorna på och så sätter jag mig ute en stund! 

PEACE:

Ray-ban

Ray-Ban - RB2140-10853F Wayfarer Special Series 6 hos Mylovebasket

Har varit sjukt dålig på att skaffa solglasögon tidigare. Verkligen usel. Har alltid velat ha vissa par osv. men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat ett par. Så nu i Februari köpte jag TVÅ par! Men nu har jag blivit lite tokig, vill bara ha mer och fler och på mig dem hela tiden! Dessa brillorna på bilden är Ray-Ban's (Wayfarer) och finns på Specsavers! För er som har jobb kan ju införskaffa dessa för 1099:- och om ni inte vill spara dom så kan ni alltid ge dom till mig! Me want them glasses!

xoxo

robyn by me


party planner

Just nu va kanske en lista inte det bästa... Har sjukt mycket att göra, håller på att planera min mans 20 års firande som äger rum denna helgen. Detta kommer bli sjukligt awesome och mycket ska planeras! såå... HÖRES! BAI

the big five










Sälja mina tavlor. Intresserad?

Nu är det så här att jag har börjat fundera över att på riktigt sälja min konst. Men för att jag ska kunna göra det så måste jag kolla ett intresse först. Kan ju vara så att ingen skulle vilja ha mina tavlor.. 

Så nu kommer min fråga, finns det någon av er som läser som skulle vilja köpa någon av mina tavlor?
Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker!

saveme:



By me.

söndags lyx



Efter gårdagen med massa galenheter och efter att ha firat min systers födelsedag så tar vi det lugnt. Har fått min ELLE för denna månaden. Hittat mina fina böcker "Fashion Box" & "Fashion". Det ger sån sjuk inspiration. Får nog sätta mig och rita imorgon så man får ut allt man tar upp. 

PEACE:

when the life is good it's good










party lika a rockstar.

NU. Bowling -> Grillning -> Softination.

Jag vill ha en tatuering och jag vill ha den nu.




Jag skulle vilja tatuera mig! På armen så här som på bilden hade varit sjukt snyggt. MEN har två problem innan min önskan kan uppfyllas. Jag har som sagt inga pengar och jag vet inte vad jag ska skriva. 

Just nu står det:
inspire motivate and be creative
Inspirera motivera och kreativitera. 

Kanske ska skriva "love is evol" ?
Lite kort för den placeringen dock...

xoxo

I press trigger, I don't press people button.





(jag äger inte dessa bilder.)

En kvinna jag ser upp till. Hon som person, artist och stilikon. Robyn är en person som jag alltd sett upp till. Kommer ihåg när jag var 6 år och va helt förälskad i henne. Ville se ut som henne, va som henne, va Robyn helt enkelt. Så jag klippte av mitt hår till page långt, skaffade mig en silvrig dunjacka och hade svarta byxkor till det. Och även om jag nu är 14 år äldre så faller Robyn mig fortfarande i smaken, hon är udda och unik och jävligt ball. 

Tummen upp för Robyn! 
PEACE:

nykter och glad



Hemma igen, ja jag vet, jag va inte ute alls länge! Har ingen ursäkt men det bara blev så va inte jättepepp mot slutet men fett kul att träffa massa trevligt folk. Gillar de gamla tanterna i början av kvällen som stog och sa minst 50 ggr att de tyckte min Cape va jättesnygg och nice. haha så gulliga! Men som den BB nörden jag är så måste jag kolla lite sånt, rita lite och bra vara jag! 

ps. Lite roligt måste man ha med sin man även om han är ovetande och helt inne i sin spel värld! haha.

xoxo

time to go out.




Färgade håret precis. ÅH JAG VILL HA LILA HÅR! men nu blev det så här: 





Så nu när håret är awesome och sminket är på kletat så är det dags att ta mig ner till stan för lite restaurang-besök och sedan ta en tur till krogen! c ya! 

PEACE:

eye see you


being different is NOT a crime


jobb,jobb,jobb

WEEEEIOOOOO WEEEEIOOOOO !

Min chef från mitt förra jobb ringde precis och fråga om jag ville jobba i sommar, vad tror ni jag sa? KLART SA JAG JAAA!

övningsköra i shorts



Vaknade tidigt och stack ut och övningskörde lite. Ja, jag har inte lyckats ta mitt körkort än men hallå har inte fyllt 20 än så det är chillidill! Ne men planerna är att ta det innan jag fyller 20 så ska bara hitta gasen så kör vi! 
Sedan kom man hem efter två timmar och då va det dags att nana men snart ni ska jag och min man ska till affären och köpa TAAACOOOOS! sweet as hell. 
Min man har också lovat mig att klicka hem den svart bodyn som ni ser i det tidigare inlägget. sjukligt awesome! Puss på världens bästa man! 

Nu fattas bara ett par sådana har short som bilden jag ritat!!

xoxo



I wanna feel your body











Bilder och Bodys från American Apparel! GIEF.

trip to the bondestad no.1







Så då, nu är man hemma efter turen till min kära vän bex och hennes söta lilla pojk! Gick upp tidigt och fick sjukligt god mat när vi kom fram. Borta bra men hemma bäst. Sitter nu och njuter med min man, har sovit borta inatt så har saknat honom sjukt mycket! tänkte även rita lite mer, bara för att jag kan! woopwoop!

xoxo

purplelips




Lite halv nöjd. Men jävlar va roligt det är att sitta och rita. KAN. INTE. SLUTA.


PEACE:

nudebabe


nakenbak


frulle med BB




Cocopops, en säng och Big brother ! mysiga måndagsmorgonen har startat. Eller så är den över. Har iaf precis kollat klart på några avsnitt så nu ska jag rita lite. Har fått lite inspiration så nu måste det bli något av det annars vet jag inte vad som händer! 

PEACE:

Easter / påsk



Påskhelgen är över och jag är back home! Har fått lite tid till att fundera ut vad jag vill göra. Så nu blir det full rulle på bloggen från och med nu! Och för att nämna vad jag gjort under påsken så har jag ÄTIT, ÄTIT och ÄTIT. eheheh, och beslutat mig för att börja träna så kroppen blir fit igen! 

PEACE:

mannen, myten, legenden




KARL WHO? Ge mig en sån tygväska! Det hade varit en sjuk dröm att få träffa honom irl! men det lär ju aldrig hända så kan ju bara sitta och beundra alla hans designs. Men på nått sätt så började jag tänka på Anna Wintour så det resulterade i att jag och min man ska se Djävulen bär Prada. Han har inte sett den (!!!!!!) så det ske bli awesome! 


xoxo

what to do!?

Det blir bara sämre. Kommer inte på något att skriva, inspirerar inte längre, inspireras inte längre. What to do!? Ska ta denna påskhelgen och slappna av och ta en paus. Bara för en helg. Så från imorgon till på måndag någongång så kommer det vara ganska tyst på bloggen. Sedan kommer det förhoppningsvis vara bättre med inspiration.. 
Nu ska jag dricka juice och sy. BAI!

xoxo

johanna hjärta boohoo.com






För att jag älskar skor så kommer detta paret förgylla mina drömmar inatt och förhoppningsvis en dag bära dom ståtligt. Men tills dess får de finnas på bild på bloggen för att de är sjukt snygga. De kommer från Boohoo.com och ni hittar dessa pjux bland de nyinkommna varorna! 

Ps. Kjolen är snart klar! awesome! så ska försöka prioritera den imorgon så jag kan lägga ut en bild på den! sweet! 

Godnatt, xoxo

cut thursday - skärtorsdag

Har fortsatt med kjolen nu idag och det börjar likna något. Vill inte lägga upp bilder på det än eftersom det är en bit kvar, men om den duger i mina ögon så kommer bild på den sen! Men just nu tänkte jag mysa med min man och kolla ikapp några BB avsnitt från i veckan. YEY! 
Har lite planer ang designa och sy kläder så det kanske kommer upp sen så håll utkik ! 

xoxo

Kreativ onsdag



Dammar av symaskinen och känner mig peppad. Ikväll hoppas jag att symaskinen trollar fram en maxikjol. Det hade varit fint nu när allt är som det är. Spenderar också min kväll ifrån pokvännen, känns inte lika bra men håller mig sysselsatt så jag slipper tänka så mycket. Men bai nu ska jag leka skillad!

xoxo

Hungriga spel och saknad



Då har man sett Hunger Games. Hade inte en aning om vad den handlade om men fattade ganska snabbt och tyckte jag kände igen konceptet från Battle Royal och där hade jag inte fel heller! Ungdommar som placeras på ett område där den som blir ensam kvar är vinnaren medan de andra är döda. Tycker dock att Battle Royal var bättre. Har dock inte läst Hunger Games boken, kanske man borde göra och få en annan uppfattning. 

Saknar mitt låååånga hår som är på bilden. Gråter typ. Men hår växer ju så jag ber till den gud jag inte tror existerar och så hoppas jag på att det växer fort eller något annat typ. 

xoxo

full rulle!

Har ingen koll på dagarna längre. Allt smälter ihop till ett enda stort ekorrhjul och tiden springer iväg och här sitter jag framför datorn och gör inget. MEN nu är det så att jag inte ville känna så idag så idag har jag gjort något! hurra för mig. Jag har burit bort lådor som ockuperat mitt rum i flera månader. Jag har Köpt tyg så sommarens kjol ska snart sys och har ringt till Arbetsförmedlingen och ska kirra inskrivning imorgon eller i veckan men har även tvättat. Är stolt och en aning slut. Men det var totalt värt det för nu kan jag mysa ner mig i sängen och rita resten av dagen och inte behöva bry mig om någonting mer.. förutom tvätten då.. 

PEACE!

sjunger så falskt jag kan, bara för att jag kan



{Jag har ritat/designat bilden ovan}

aaaaaaahaaaahaaaa-ooooooohohhohoooooo. 
Sjunger lite lätt med till Kings of leon och tycker att allt är ganska så bra nu förutom en sak. Jag ritar, Jag zoomar och då vill inte den mer. hm. Undra vad jag gör för fel. Artweaver kanske inte gillar att jag håller på och zoomar in och ut. Men det gör faktiskt jag! Håller mitt toppen humör uppe även om detta händer konstant. Kan bero på att min fina man har lovat mig att vi ska köpa tyg åt mig i morgon så jag kan försöka sy lite! YEYA! jag tittade på honom och fick en liten tår i ögat och tycker att han är den bästa personen på denna jorden. 
Någon som är avundsjuk? Jag hade varit det iaf! Har man inga pengar för tillfället så har man inte!

Men detta är väl det män ska användas till? Någon som tycker jag har fel?

Jag hjärta cam-bilder.



Sjukt bra dag, sjukt bra köp och sjukt bra sällskap! 
Råkade skaffa mig några bra köp på Kappahl idag. Det fanns sjukt mycket röda skyltar det stod SALE SALE på, hur kan man hålla sig borta från det?
Klart att det inte gick, så direkt kastar jag mig in i de fina klädstängerna fulla med rea-kläder. Där inne i jungeln lyckas jag hitta en sjukt mysig tröja (Den ni kan se på bilden ovan) SJUKT AWESOME. Den ville de sälja för 75 rikstaler och jag log och tackade ja! Så den fick följa med hem + en annan liten kläda som jag senare visar på bild! JAG ÄLKSAR SALE. 

Nu sätter jag mig och designar lite snygga saker, kanske lägger kanske lägger ut det på bloggen! 

xoxo

vanlig underbar måndag



Håret är LJUSARE! har inte bestämt om jag ska ha kvar det såhär eller om det ska bli mer vit/silver. hmm.. får fundera en dag till så får vi se! Men nu ska jag dra mig ner till stan och träffa min bästa vän som kommit till borås för att träffas lite. UNDERBART! cya Later.

xoxo

soldag / sunday

Kvällen igår var sjukt awesome.. till en början. Sedan spårade det rätt rejält, men det är ingenting man inte kan fixa! Så nu laddar vi om och kör på nytt. Denna dagen så har det spenderars en del hos mommi (farmor). Hyrde lite filmer på väg hem, Paranormal Activity 3 (vilket blir den första filmen vi ser eftersom jag är så sjukt mörkrädd), En dag och sedan What's your number. 

Men det som kommer vara bäst idag är att jag ska färga håret! eller rättare sagt bleka det. Det kommer bli platina silver. Så sjukt blont alltså. Detta till sommaren kan ju inte bli mycket bättre. 

OBS! har ingen kamerasladd så kan inte läggga upp bilder jag tar. Det får komma imorgon eller på Tisdag men kommer antagligen ta en kass bild med camen för att visa en liten sneak peek på mitt nya hår! 

xoxo