måla - film - laser dome









Spenderade denna onsdag med min man och vi fick för oss att vara kreativa. Hur kul som helst och det blev helt ok resultat! 
Efter detta begav vi oss ut på nya äventyr. Vi shoppade och sen va det dags att gå lös på Laser Dome! Jag va inte alls så bra som jag trodde, men hade så sjukt kul! Och om jag känner mig rätt så får jag en dödande träningsverk dagarna efter. Awesome!
Ottossonj.

sneak peek



by ottossonj.

Efter några timmars jobb blev det detta, inte färdig men en liten sneak peek. ååh, va underbart det är att måla. även om man inte blir särskilt nöjd varenda gång!

jag ska måla hela världen lilla mamma




Varit ute på en promenad med hunden i detta fina vädret, inte alls kallt eller blött, åh borås-väder! Nu ska jag spendera resten av kvällen med att måla. sjukt underbart att bara göra det man har lust med nu när det inte blir någon mer skola på ett tag. Det blir inte mycket bättre än såhär just nu! 

ottossonj. 

första advent







första advent. har spenderat den men min underbara man, mysigare dagar får man leta efter. Sett en minst sagt annorlunda film "Happy tears" om ni har tid och kan se inte den filmen. Lyckades även julpynta lite, inte mycket men en början iaf. awesome. resten av kvällen måste det pluggas och så kommer det antagligen vara en vecka fram över, allt utom roligt.


ottossonj.

senaste projektet



by Ottossonj
Inte helt klart, den är påbörjad så vi får se vart det slutar. Hinner inte med mer ikväll men snart så ska den här också bli klar!

my love, the reason



by Ottossonj
Den minsta och den första jag gjort.

25 to life



by Ottossonj
Inspirerats av låten "25 to life" - Eminem

the other side



by Ottossonj


take from me



by Ottossonj
Inspirerats av låten "take from me" - Bad meets Evil.

not.good.enough



by Ottossonj
Blev klar med denna nu ikväll, good job! det är iaf mycket roligare än att plugga!

Grey happy days



by Ottossonj
Borde egentligen inte läggaa upp denna bilden på denna tavlan eftersom den inte riktigt blir så fin på bilden (enligt mig själv). Jag lovar nya bilder men bara för att jag vill visa lite om vad jag håller på med så åker denna också upp!

Perfect chaos



By Ottossonj
Det finns en mening med varje penseldrag, det finns en känsla bakom allt jag gör. Denna gör mig förvirrad men jag gillar det. Tolka den hur du vill hoppas du finner ngt lika intressant i den som jag gör.

Pouring Love



By Ottossonj

En av mina favoriter, kan nog inte bli mer nöjd. Snart åker den upp på väggen!

Blue Lips



Inspirerat av Regina Spektors låt "blue lips".

Detta har jag själv målat, har inte en tillräckligt bra kamera för att få en riktigt bra bild men den visar någorlunda bra hur tavlan ser ut.

.ottossonj