godnatt



Slängde ihop en liten sak nu innan jag går och lägger mig. 


PEACE:

STAC



and that's how you do it. 

PEACE:


cats



Är inspirerad till tusen och leker galen-katt-tant! Fick faktiskt inspirationen av mig själv, eller alltså mitt gamla jag. Mamma berättade om en bild jag ritat till henne för längesedan och så blev det detta! Är inte klar men lär bli det snart! 

PEACE:

Chanel






Har väntat på denna dagen då jag får lägga upp denna bilden och får visa den för allmänheten! Haha, detta är en beställning av fina Linn som hon skulle ge bort i julklapp! Så har inte kunnat lägga ut den innan dess i risk med att personen som skulle få den skulle se den!
Men här är den!

PEACE:


26

Hej igen! 
Jag har varit en aning frånvarande.. I know. Men det har varit fullt upp om man säger så. Men en god nyhet är att jag har fått taveldukar och tillbehör i julklapp så kan fortsätta måla en massa nu och lägga upp allt här! Har gett bort två tavlor i julklapp, en till min mamma och en till pappa! Tyckte dom va värda det. 


Denna bilden nedanför blev precis klar. Den är helt klar inspirerad av Miss Li. Hon är speciell och väldigt söt! 




PEACE:

lördag... *suck*

Jag är trött. Inte bara för festen igår utan mest för att jag är ensam. Det är utmattande att ha denna känslan. Är konstant orolig och irriterad. Försöker distrahera mig med andra saker så jag slutar tänka på vad som händer. Är trött på mig själv, vill inte vara såhär..

EYE



Känner mig lite såhär idag/ikväll. Färglad och udda. 
Har bokat mig en massage på lördag, känns feting pepp. Pojkvännen ska på julfest  och då får jag unna mig lite roliga saker när han är borta på en hemlig resa! 
Nu är jag trött. Vill bara gå och lägga mig, för att jag vet att imorgon är det fredag och då händer det massa roligt! Först jobba (vilket jag är sugen på, tycker verkligen om det nya jobbet!) sen så göra sig reda för en fet kväll då man ska fira en awesome person som fyller 20 år! Ja, otto jag nämner dig i detta blogginlägg! 

Nu orkar jag inte mer. 
Må väl. 

PEACE: 

Insiktsdagen

Goddag. Det är torsdag och jag har insett massa saker idag! 
Detta har jag insett:

1. Ellen bilden är inte fin, så vill jag inte ha den.

2. En beställning dög inte så ville inte ha den så heller.

3. Det är torsdag så det är snart helg vilket betyder att det snart bara är en vecka kvar till uppesittarkvällen! 

4. Glömma av presentkort och ringa lite smått innan dom går ut är jobbigt, men man vill ju inte att 600:- ska rinna ut i sanden.

4,5. Att jag har ännu mer presentkort att göra åt innan jul..
 
5. Jag måste sluta stressa fram när jag skapar något. 

6. Jag trivs mycket på mitt nya jobb!!!! (Awesome)

7. Jag har underbara människor runt om kring mig och ett speciellt tack till min pojkvän som står ut med mig och stöttar mig när jag är mitt galna jag.


Det är nog med tankar för idag! Nu bjuder jag på den nya Ellen! 

PEACE:


skissar

Sitter och skissar på papper för första gången på jag vet inte hur länge. Känns ganska så konstigt, men jag förstår nu varför jag tycker om det. Ett vitt papper som ändras när pennan möter ytan och helt plötsligt så här man gjort ett ansikte. Haha.
Då kanske ni undrar vad jag ritar?!?!? jag ritar *trumvirvel* .... en kvinna.
Det är verkligen något nytt för mig!

PEACE:

Ellen Quote



Har gjort lite såna häringa nu och gillar det. Denna är inte en av den bästa men älskar citatet och älskar Ellen! 
Nu blir det film men världens bästa pojkvän! 

PEACE: 

nytt jobb

jag är vaken och precis ätit frukost! Nu börjar julkalendern, håller timmarna att jag kan se hela! :3 för snart ska jag iväg till mitt nya jobb!

PEACE:

Will Smith




Precis klar med denna! Har ont i handen och överallt. Tog "bara" ca 4 timmar. Nu behöver jag en paus! 

PEACE: 

nyast i samlingen



Den nyaste tavlan. Fett stolt. 
Nu ska jag kolla film med min pojkvän. 

PEACE:


1:a advent



Bättre idag. Som sagt, borderline är en uppochner sak. Men men, nu så tänkte jag säga att det är söndag. Vaknade och kollade julkalendern och sen gick jag och la mig igen, vaknade slängde i mig frukost och sen åkte jag och min pojkvän iväg och köpte mer taveldukar! wiho. Så just nu håller jag på att måla en tavla. Dock tar jag en liten paus för att låta grunden torka. Men lovar er ett resultat senare! 
Nu får ni njuta av min fina bild jag gjorde igår. Älskar Tomten.

PEACE:

borderline

Borderline. Kanske inte verkar så mycket men det tär på en. Försöker jobba på att klara av saker och ting men jag är sämre nu igen. Panikångest, ångest, mörka tankar och massa otrevliga saker. Sårar den som står mig närmast. Kommer på allt försent.. efter att jag gjort all skada inser jag vad jag gjort. Är trött på detta.
Ska försöka reparera det jag kan genom att ta tudelat för mig och min fina pojkvän och njuta till en kvälls film.

Hoppas nästa dag är snällare.

PEACE:

Post-it






Fick en post it lapp av min fina pojkvän för några dagar sedan. Tog lappen och skrev av den på ritplattan. Lite mysigt blev det. Ovan är originalbilden och den jag ritat!

PEACE: 

Nöjd chey

Tappar fotfästet och får tillbaka det lika snabbt, allt är inte riktigt i balans men det gör ingenting. Ikväll är det mycket känslor och ingen av dom är negativ. Detta är första gången på jag vet inte hur länge. Jag är nöjd, rak i ryggen och det kliar i fingarna av all inspiration och kreativitet som bara vill ut och göra det jag är bra på. Måla, rita och allt sånt. Det är inte tiden på dygnet som hindrar mig, det är att jag uppnått något som jag inte gjort på länge! Jag har gjort en ny tavla (kan tyvärr inte visa den av en hemlig orsak) men det är helt klart en ny favorit. Hur ska jag toppa det liksom? Så jag väljer att känna mig nöjd och bara njuta. Riktigt jävla awesome. 

PEACE: